Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zajrzałem

zajrzałem w czarną nieba toń
tam gdzie gwiazd nie ma i tylko chłód
za mną ojca uśmiech smutny
i matki łzy
pomyślałem życzenie
bezwiednie
kim jestem gdzie patrzę
moje nadzieje iluzje pragnienia
kochanie możesz to zrobić
może w snach
dokąd pójdę zabiorę twój uśmiech
zapach włosów smak ust
wracam w szarość
do domu wracam
choć zawsze będę przy tobie
choć nigdy mnie tu nie będzie
choć wreszcie

15 327 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!