Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zając zasnął sam na miedzy

Zając zasnął sam na miedzy
lis utopił w szambie ozór
jeleń zjadł natkę na działce
a kto zlizał wszystkie barcie
może to bezpańskie trutnie
pasące się na przygłupnie
w zreprywatyzowanej dziczy
na szlaku lessowej niszy
przy tyłku modela

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!