Menu
Gildia Pióra na Patronite

w i e l k a... n o c

zagubione serce
na cóż ci te łzy
zamilknięciem słów

błękit skrzydeł ukołysze
cichym wiatrem chmur

strugą miłosierdzia
troski płacz utuli

łaską oczyszczenia
ufną przyszłość wskaże

bo wielka to noc
chyli się nad tobą
ofiarując wzrok

dla jaśniejszej duszy

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    20 April 2014, 22:14

    Błogosławionych... po... zawsze