Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiona ...

Zagubiona we własnych snach,
Zagubiona w marzeniach,
Zagubiona od dziś,
Od dziś inna - smutna ? wesoła ?
Nie !
Zawsze inna to zależy czy jest z Tobą czy nie ?
Zagubiona bez słowa odchodzi i przychodzi ,
Zagubiona na własnej drodze do szczęścia ,
Smutna jest jak nikt nigdy nie był,
Smutna wśród ludzi .
Szczęśliwa ,gdy jest w marzeniach ,
Rzadko kiedy na ziemi

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • IBELLA

    6 March 2010, 10:04

    Czasami też jestem zagubiona ...

    Ciekawe ujęcie tematu ...