Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiona gdzieś po drodze
myśl z myślą się pląta

tęsknota to czy żal

szeptem rozstają się
by szukać dalej szczęścia

ich czas wlaśnie minął

pod jednym niebem
w tą samą gwiazdę patrzą

teraz osobno

daleko od siebie

już zawsze..

11 324 wyświetlenia
67 tekstów
27 obserwujących
  • szaszlyk

    1 March 2014, 20:39

    piękne...:)

  • misiek45

    1 March 2014, 18:18

    Pięknie choc smutkiem pisane wersy-pozdrawiam milutko Natalio :)

  • Janya

    28 February 2014, 22:21

    Dziękuje wszystkim za zeszyty i wpisy
    pozdrawiam cieplutko;))

  • Czinka

    28 February 2014, 17:14

    Życiem pisany wiersz Natalio..piękny choć smutny

  • Naja

    27 February 2014, 21:25

    Ładne wersy Natalio :-)
    Tęsknota i żal mają te same podstawy - niespełnienie bądź stratę...
    Szczęścia trzeba zawsze poszukiwać, bo jest i czeka... :-)

  • Zielonooka27

    27 February 2014, 21:20

    O kurde jakie smutne i zarazem przepełnione tęsknotą wciąż dudniące
    pozdrawiam i tonę uśmiechu wysyłam :-)

  • Janya

    27 February 2014, 20:25

    życie skuter.. życie..
    Pozdrawiam;)

  • Fire28

    27 February 2014, 08:53

    Smutny,ale wiem że życiowo napisany.
    :-)

  • Janya

    27 February 2014, 06:55

    Witaj Krysiu.. Dziękuje za odwiedzinki;)
    pozdrawiam z rana;))

  • krysta

    27 February 2014, 00:06

    Piękny, choć smutkiem pisany...ach te gwiazdy - przywołują wspomnienia ...
    Pozdrawiam Natalio :)