Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zagraj mi
ostatnią pieśń
radości zanuć
słowa pożegnania
złapane przypadkiem
w locie donikąd

otul płaszczem
cichych zmartwień
jutra

oddech

zatrzymaj
w dłoni
czując
drżenie

złap szybko
w kąty
uciekające

łzy

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • MglistyPoranek

    22 September 2013, 21:48

    Dziękuję bardzo za takie miłe słowa.
    Czasem nie trzeba pomysłu, wystarczy tylko pióro w dłoni i smutek na sercu.
    Pozdrawiam :)