Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmysły

Zagadek mnóstwo odpowiedzi brak.
Tak zagadkowy bardzo jest ten świat.

Domysły korcą naszą ciekawość.
Wytężają zmysły proszą ,byś się zastanowił.

Chcesz się tak zastanawiać? Serio?
Nie masz na inne sprawy czy rzeczy czasu?

Zawsze możesz tracić czas.
Bądź szybko reagować ,by zdążyć go użyć od tak.

Póki twojemu życiu i innym sprawom ci służy.
Ale pamiętaj walczysz o swoje na próżno ci od życia wróżby.

16 835 wyświetleń
118 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!