Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Moje tęsknoty "

Zadziwiające są
Moje tęsknoty
Każda inna
Jedna za:
Wiarą
Druga za
Nadzieją
Trzecia za
Miłością
Inna tęsknota
Za Tobą
Za Przyjacielem
Za Jego wierszem
Jakże pojemne serce
Pomieści tyle tęsknot
...

W tęsknocie Miłość ukryta
Prawdziwa, szczera, znakomita.

24.02.2022
22:04

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!