Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żądamy prawdy o Jedwabnym

Żądamy prawdy o Jedwabnym
i badań wznowienie
Czy będziemy płacić żydom
za bezspadkowe mienie

Żądamy prawdy jak w marcu
Sześćdziesiątego ósmego
uciekli bezkarnie
mordercy narodu Polskiego

Żądamy prawdy o Michniku
I jemu podobnych
prawdziwych nazwisk
faktów niewygodnych

Prawdy o Kielcach
śmierci biskupa Baraniaka
jak szły w świat w naszym imieniu
przeprosiny z uporem maniaka

O zbrodniach na naszym narodzie
antypolonizmie
nienawiści w Talmudzie
za katolicyzm i za to że my goje

O zbrodniach żydów na żydach
o walce w szeregach Stalina
o dziwo tez u boku Hitlera
żądamy prawdy

Prawdy zakazanej
Prawdy antysemickiej
Prawdy o żydach

76 518 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • 3 April 2019, 08:23

    Albo wojska amerykańskie, albo realizacja 447 i cicho sza o Jedwabnem. Jak by nie patrzeć jesteśmy w... Johnny Daniels pilnuje, żeby nikt się nie zbisurmanił. Biedna Polska a będzie jeszcze biedniejsza. Coraz częściej myślę, że żadna opcja nie jest dobra- albo będziemy pod butem Niemców albo Ruskich lub lubiących czosnek...

  • 31 March 2019, 22:57

    Warto znać prawdę.
    Polecam film "Paszporty Paragwaju", kto jeszcze nie widział.
    Pozdrawiam.:)

  • RozaR

    31 March 2019, 20:50

    Dobra ocena .