Menu
Gildia Pióra na Patronite

🧾

Zaczytałem się w tobie,
czy to możliwe?
Ugrzązłem w twoim słowie,
było dotkliwe.
A teraz poruszony
do serca głębi
wciąż wracam w twoje strony,
jeszcze się gnębić.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujÄ…cych
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!