Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spowiedź serca.

za cichy śmiech
przepraszam

za oczu gniew
przepraszam

za każdy szept
przepraszam

za pocałunek
przepraszam

za bicie serca
przepraszam

za dotyk
przepraszam

za nadzieje
przepraszam

za łzy szczęścia
przepraszam

za powiew miłości
przepraszam

za nutę intymności
przepraszam

za ocean naiwności
przepraszam

za uwielbienie twych oczu
przepraszam

Kocham Cię,więcej grzechów nie pamiętam. .

12 805 wyświetleń
120 tekstów
8 obserwujących
  • imlovinittina

    15 November 2014, 23:49

    dopiero zobaczymy czy pomogłaś ; )

  • // obca //

    13 November 2014, 22:20

    cieszę się, że mogłam hmm.. pomóc ?;)

  • imlovinittina

    7 November 2014, 02:02

    piękne ! cudownie to napisałaś ! : )

    właśnie ten tekst jutro leci w liście do kogoś bardzo ważnego dla mnie ..

  • Barefoot

    26 April 2014, 10:12

    Proszę powstać z klęczek, czytelnik/czka ma wrażenie, że autorka szoruje podłogi, a przecież chce on/ona
    docenić wszelkie starania w pisaniu poezji.

  • Papierowa dziewczyna

    26 April 2014, 09:52

    To jest piękne .....

  • // obca //

    10 October 2010, 14:56

    Wybaczcie mi dziewczyny , ale to moje ' pierwsze kroki ' , dopiero sie uczę.
    Nie wiem czym miało być "przepraszam" . .leci to trochę jak w litanii;p
    Ale jak pisałam ten wiersz, to nie widziałam dobrze ekranu komputera;p
    , trudno coś dostrzec przez pełne smutku,zaszklone oczy ;(

  • motylek96

    10 October 2010, 12:16

    Popieram Emilię Stanowczo za dużo tego przepraszam.
    to przeszkadza w odbiorze

  • Nika789

    10 October 2010, 12:14

    oryginalny w swojej formie. + : )

  • Myffa90

    10 October 2010, 09:19

    Hm... A mi się dziwnie czyta to notoryczne "przepraszam"
    Może gdyby przybrać inną formę, bo pomysł nie jest zły.

    Pozdrawiam!
    E.

  • // obca //

    10 October 2010, 08:57

    szkoda tylko, że wiersz ma takie nieciekawe natchnienie ..:((