Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachowują się jak idioci
z innej planety
Chociaż swe ciało
mają jak ludzie
Lubią się śmiać z innych
chociaż sami są inni
Wyróżniają się tym
że zachowują się jak idioci.

3916 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • 10 February 2021, 20:17

    Nieladnie się śmiać z innych :/ uuuuuuuu:/