Menu
Gildia Pióra na Patronite

kto chce temu wolno marzyć

zabronić komuś marzyć
to jakby umrzeć kazać
wiele piękna może spotkać
smutek i łzy zamienią w uśmiech

któż nie pragnie
wszakże o to chodzi
by szczęśliwym być
po prostu
zdążyć żyć

Krystyna A.Sz. 08.03.2015r.
*

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    16 March 2015, 19:07

    Malusia miło, że podoba się, a czasem trzeba tak w chmurki, ale z uśmiechem :)))

  • Malusia_035

    12 March 2015, 13:34

    pięknie to napisałaś Krysiu, czasem sama odfruwam w chmurki hi hi ;D

    "któż nie pragnie
    wszakże o to chodzi
    by szczęśliwym być
    po prostu
    zdążyć żyć "

    cała prawda :)) Pozdrawiam Krysiu Cieplutko :)))

  • krysta

    12 March 2015, 13:16

    Dziękuję Hann za odwiedziny...pozdrawiam ;)

  • mill

    12 March 2015, 11:06

    ...za marzenia też można oberwać ...oczywiście ładnie Krysiu ....

  • krysta

    9 March 2015, 19:55

    Magdo koniecznie... ;)
    pozdrówka :)

  • czasem_wciskam_escape

    9 March 2015, 17:36

    no więc marzmy!! koniecznie! ;-)

  • krysta

    9 March 2015, 15:57

    BogdanG można i tak powiedzieć - z lotu ptaka z pomocą wiatru rozsiewam uśmiech.
    Dla każdego są marzenia.
    Pozdrawiam :)

  • krysta

    9 March 2015, 15:02

    Natalio, Doroto, Nicola, Zosiu...miło mi gościć Was - dziękuję i pozdrawiam :)

  • 9 March 2015, 14:43

    "by szczęśliwym być
    po prostu zdążyć żyć" takie małe, wielkie marzenie:)
    adekwatne do dzisiejszej rzeczywistości

  • nicola-57

    9 March 2015, 14:31

    "zdążyć żyć" - piękne!, bardzo za, buziaki