Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Łatwo umrzeć "

Zabrakło tlenu
Brak słów
Cisza złowroga

Jak trwoga
Do Boga
Powiadają ludzie

Łatwo umrzeć
Umieram więc
Bez słów

Milcząc pokornie
Cicho spokojnie
Tak jest
Na wojnie
Serca - rozumu

Wśród tłumów
Myśli kalekich
Marzeń upadłych
Moje dzieci

Ciiiisza (bez)nadziei
Karmi Was
Na posiłek
Zły czas

Wiara uleciała
Miłość została
Na ziemi
Tej ziemi

Odszedłeś Ty
Bez pożegnania
Bez podziękowania

Odeszłam ja
Łatwo umrzeć
Kolejny raz

23.10.2022
21.00

281 877 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!