Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZABIŁEŚ ME SERCE.

ZABIŁEŚ ME SERCE !

Nie oddam serca nikomu...
zamknęłam go w szufladzie na klucz w domu,
nie oddam serca bo po co ?
gdy dzień równa się potem z nocą...
Serce potem w kawałkach jest przecież.
i krew jak struga z niego ciecze...
Nie będę kochać wcale,
serca został kawałek,
a ten potrafi jedynie pompować krew,
reszty nie ma już niestety - wiesz?
Kochać , rozkochać i zostawić
to teraz jest życia podstawy,
serce złamać jak kij czy miecz....
który w sercu tkwi , jak cierń.
Nie będę kochać z wzajemnością,
bo miłość dla mnie jest nicością.
I choć to absurdalne się zdaje być,
tak teraz bez serca będę żyć !
Bo serce złamane, zdeptane jest nic nie warte...
łzy z policzka jeszcze nie otarte,
tylko tęsknota przypomina o tym co było
... moje serce... ono .się zabiło !

autor wiersza: Asika
http://www.youtube.com/watch?v=hjUtDjcej2s

31 494 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!