Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wypowiem na głos, ze strachu, że zaczne tęsknić

Zabije się, w końcu roztrzaskam się
o mur słów. Zagubie się, w cieniu
ścielącym się u stóp.

Odejde, niespodziewanie, zostawiając
w zadziwieniu wszystkie odcienie oczu.
I tylko śmierci pozwole snuć opowieści
o życiu.

A ty, niespokojny wietrze, wiej
porwij mnie ponad chmury, które
wydają się dziś być takie ciężkie.

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 April 2015, 18:03

    Bardzo dziękuję za ślad jaki po sobie zostawiliście.

    Arku z tym biegiem pod wiatr bywa różnie. Gdy zefirek, cudnie niesie radość, lecz gdy wieje zbyt mocno i zbyt długo, sam wiesz niesie spustoszenie.

    Agata, Malusie cieszy mnie, ze wam sie podoba.

    Michał cenie sobie twoje zdanie

    Pozdrawiam, życzę spokojnych dni światecznych

  • Malusia_035

    1 April 2015, 11:17

    Bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • Lacrimas

    31 March 2015, 20:27

    Druga zwrotka jest naprawdę świetna; aż odstaje od dwóch pozostałych. Przynajmniej w moim odczuciu.

    I ten (niewypowiedziany) tytuł.

  • 31 March 2015, 19:48

    Piękne...

  • Colinas

    31 March 2015, 19:10

    Przyjemność przynosi bieg pod wiatr, jeszcze większą gdy ustanie...