Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabierz mnie ze sobą...


Zabierz mnie ze sobą…
na chwilkę nawet…
krótką jak oddech Twojego serca…
na jeden smyczek księżyca
na jedno granie skrzypiec świerszczy
jeden szept…
jeden sen…
jeden uścisk…
obok Ciebie
nawet ostatni…
ostatnie czytanie wiersza
pocałunek naszej ciszy
zawsze ten
ostatni…
Anita Steciuk

Blog literacki Anity Steciuk...
Anioł deszczu

15 421 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!