Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabieram Ci księżyc tej nocy
usypiam twe oczy

Najciszej jak mogę szepczę
śpiewem westchnień

Wysypie gwiazd parę co świecą
zostawię pod powiekami

Wszystkie będą przy tobie
już żadna nie spadnie

I wyśnij wszechświat cały
wspomnieniami z miejsc które znasz

Najpiękniejszy sen o kwiecim raju
o którym zapomnisz nazajutrz

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących