Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wyspy Szczęśliwe "

Zabierała go na Wyspy Szczęśliwe
Pragnęła Jego uśmiech zobaczyć
Nawet gdyby miał trwać chwilę
Dla niej to jak kolorowe motyle
(Dla niej wiele znaczył)

On dla niej i Ona dla niego
Czy udało się odnaleźć życia sens
Czy wyszło coś dobrego z tego
Do tanga zabrakło jednego rytmu

Serca przestały bić
Bez serca nie da się żyć
Wyspy Szczęśliwe rozmyły się
Zabrakło SOS w porę

Cisza trwa do dzisiejszego dnia
W tej ciszy On
W tej ciszy Ona i jej Ja
Amor coś napisze czasami
Tak to jest z Aniołami
Na Wyspy Szczęśliwe
Kierunek wskazują
Tylko ludzie kalkulują
Serc nie słuchają
Rozumu nie mają?

06.11.2022
21:58

281 876 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!