Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieogarnięta

Teksty z obrazami - Nieogarnięta - Sol 8
Nieogarnięta - Sol 8

Zabawnie patrzeć tak
jak miotasz się
niczym ćma
nieogarnięta w szkle
bo światło cię zwiodło
szukając drogi wyjścia stąd.

Kłamstwa rozpłynęły się
w niebycie
nieprzebranych myśli
łamiąc iluzję własnego obrazu
przez ciebie stworzonego.

Bo jesteś jak marionetka
która do mnie przylgnęła
prując się jak stary łach...

Z cyklu było sobie życie...

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!