Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie umrę...

Za wiele do pochowania.
Byłeś moim życiem, moją miłością.
Życie teraz jest daleko ode mnie.
Czy to było oczywiste dla wszystkich.
Czy podążałam za kłamstwem.
Nigdy nie byłeś po mojej stronie.
Mam pewność,
Tylko krew jest moja.
Nie wiem czym byłeś.
Śmiercią czy rajem dla mego ciała.
Jestem głupia, albo lekkomyślna.
Lecz nigdy nie zobaczysz jak płacze.
Spaliłam wszystkie wspomnienia.
Możesz kłamać nadal.
Będziesz tylko duchem,
zapomnianych wspomnień...

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących