Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzika tęsknota

za twym spojrzeniem
nie znam smaku twoich ust
nie znam dotyku twoich dłoni

W sennych myślach
mogę jedynie je spotykać
bo gdybyś tylko zaprosił mnie ...

gdyby tylko przestał padać deszcz
na twoim niebie

mogę jedynie
ukraść światło bijące z księżyca
i zanieść na nim moje tęsknoty
za twym oddechem na moich policzkach

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • jesienna mgła

    29 December 2018, 20:08

    Dziękuję;)

  • 29 December 2018, 17:27

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)