Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...mów do mnie

za twoimi słowami tęsknię

chcę widzieć ich kształt
zamkniętymi oczami
czuć woń nozdrzami pełnymi
uczuciem najmilszym
dotykać chcę
pragnę usłyszeć na jawie - we śnie

chcę je posmakować
słodkim pocałunkiem
zapamiętać pragnę z twoim wizerunkiem
przytulić - najmocniej jak mogę
przeżywać - wraz z tobą w każdą pogodę

chcę się nimi upajać
wypełniając zmysły
- więc nie czekaj zbyt długo
chociaż kilka przyślij

39 590 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!