Menu
Gildia Pióra na Patronite

mosty

Za światem świat
Między nimi most
Pod mostem rzeka
Rekinów i żab
W mym świecie ja
W twym świecie ty
Nie palcie mostów zaśpiewa ktoś
Bo lepiej głodnym
Niż samotnym być

4925 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!