Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przed sobą

za sobą
część mnie
żył wyprutych
na pokaz
anatomii związku

i dudni
deszczu kropla
chmur lat ubiegłych
w słonecznym tangu
przedwiośnie tli
natury taktem

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!