Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno na Twe dłonie,
Na próżno na nie czekam.
Strach mój znów nie zatonie,
Znów się odbije echem.
I stracę wiarę w siebie,
W szczęśliwe zakończenie,
Bo nie ma dni radosnych,
Jest tylko zatracenie…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!