Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szlak

Za ostrym zakrętem
Wrogów spotkasz
Gdy upadniesz
skrzydła przyjaciela pomogą Ci wstać

Nie bój się ryzykować
Czy przegrasz-wygrasz?
Tego przekonasz się sa

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
  • 16 December 2015, 19:28

    Co to za przyjaciel co pozwolił ci upaść?

  • 16 December 2015, 12:48

    Tego się przekonasz sam. :)