Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Za oknem
świat ubrany w kolorowe kwiaty
ich woń koi umysł
wypełnia radością serce

w duszy maluje się obraz
beztroskiego dziecka

dziś dorosłe życie
nie budzi grozy i lęku
bo w każdym z nas drzemie dziecko

dla którego niemożliwe nie istnieje

Anna Grzywna

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!