Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Za naszymi rozmowami
które zawsze dawały tyle radości
bez względu na okoliczności.

Za uśmiechem
którego tak teraz brakuje
za szczęściem
które wraz z nim zniknęło

I za wspomnieniami
które już tak nie cieszą
i za głosem
którego już nie usłyszę...

646 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!