Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas mnie pozwie

Za miastem chłód dotyka dłonią drzew
Zdmuchuje liście bawiąc się czerwienią
Pokrywa szronem ukorzony gniew
Lecz nie pozwala usypiać marzeniom

Za miastem ukradkiem przemknął jak cień
Ktoś przed kim czas zatrzaskiwał drzwi
Więc świateł blask i zgiełk i sny i My
Pozostaniemy tu - nienazwani

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • Renika

    25 November 2016, 21:39

    Podoba mi się :)

  • zapach_bzu

    28 September 2016, 22:55

    Podoba mi się ten styl :)