Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za Mgłą

ZA MGŁĄ

Na nic
przekraczanie
gra-nic.
Przekracza? Nie.
Gra? Nic.
Me lico
gra wielkie
ni-co. Co?
Pusto, mdło
za mgłą
za mgłą.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących