Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryte przeznaczenie

Za krzywdy,które wyrządziłeś
Za serce,które tak zraniłeś
Za miłość,którą odrzuciłeś
Za nienawiść,którą się żywiłeś

Życzę Ci byś w piekle się smarzył
Nie chcę już nigdy ujrzeć Twojej twarzy
Nieszczęście Twoje mi się tylko marzy
Jad Twój me serce bezlitośnie poparzył

Teraz w mym sercu jest wyłącznie nienawiść
Myślę tylko jak ból Ci sprawić
Twoje cierpienie w ramkę oprawić
Napawać się złością...Nienawistną miłością...

6259 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
  • Rikitikitawi

    28 December 2010, 01:55

    Czasami rozumiem nienawisci Twej klebek,
    czasami tez umiem karac kogos deszczem.
    Gdy swiat jest zawistny ciezko nie byc soba,
    kazdy przeciez wierzy ktora ma isc droga.
    Najtrudniej jest jednak oklamywac siebie,
    jestes zla czy dobra?, masz kozenie w niebie?
    Zemsta nie jest kluczem, dla niektorych smieszne,
    kogos tu poucze czy mam pobic wierszem?.
    Co to jest za przepis?, gotowac nie umiesz!,
    cos Ci sie wydaje, myslisz ze rozumiesz?.
    Malo ze to dramat to Ty krecisz horror,
    nie sluchaj go Sandruś, umiesz kroczyc w dobro...

  • Przemio

    27 December 2010, 12:18

    czuć nienawiść...
    ...pewnie Ci ulżyło po spisaniu tych wersów ; ]

    awatar też nieźle pojechał : )

  • awatar

    26 December 2010, 20:39

    specjalnie dla Ciebie ułożyłem przepis jakie męki zadać, proszę korzystać na prawach autorskich:

    Najpierw we wnętrzności twoje wbiję nóż
    nie myśl sobie, że to chwila i po życiu już
    powoli flaki wywlokę, na trzepaku rozwieszę
    niech sąsiedzi patrzą, niech się nacieszą
    poźniej zawlokę pod naszą gruszę
    gdzie cnotę traciłam z duszą i trochę podduszę
    na jej gałęziach żywego ukrzyżuję,
    wrzątku nastawię, na miękko ugotuję
    psom resztki rozrzucę, niech świętują
    kości w młynku do kawy zmielę,
    zbrodnię przed policja ukryję
    nie będę przed prawem odpowiadać
    boś mym nienawistnym wrogiem
    nie pójdę się też spowiadać
    rozmówię się później, z bogiem.

  • awatar

    26 December 2010, 20:00

    wreszcie natrafiłem na szczere życzenia świąteczne, pozdrawiam i niech ci się spełnią, , che, che