Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mgła

Za kilka chwil już cię nie będzie

Znikniesz jak mgła na zawsze..

Choć Cię już nie będzie pozostaną wspomnienia..

Będę Cię pamiętać takim jakim byłeś

Te złe dni obrócę w dobry żart

A za te dobre.. . Sama nie wiem…

3483 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • Kometa

    5 March 2010, 19:39

    Cudowne....

  • Berenique

    5 March 2010, 18:29

    niezłe :)