Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Utrapienie"

Za każdym razem gdy moje myśli
podążały do Ciebie. Wciąż mnie niepokoją.
Są dni, w których wciąż udaję, że jest OK,
ale to nie jest to co mnie dręczy.

Co boli najbardziej, to to, że byłam tak blisko.
miałam tak dużo do powiedzenia
i patrzyłam jak odchodzisz.
Nigdy się nie dowiesz
co mogło być między nami i
nigdy nie zobaczysz mnie
jak mówię, że Cię kocham

http://www.youtube.com/watch?v=yBl3yrXqrUE

3070 wyświetleń
36 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!