Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od środka

Za każdym razem,
gdy grunt pod nogami się kruszy zmuszona jestem
przesiedzieć swoje we własnej głuszy.
Ciężko tu o ucieczkę,
trzeba podjąć współpracę
i nie lękać się wypłynąć
na nieznane wody.
Wszystkie niezbadane oceany
niosą nadzieję - są jak słońca wschody.

10 909 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • Sexoh't

    15 February 2021, 18:50

    Też tak mam. Własna głusza pomaga :)