Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ech...

Za kapturem, postać skryta.
Na sam widok ząb aż zgrzyta.
Chcesz uciekać?
W którą stronę?
Znów pytania, niewiadome.
Za kapturem, twarz schowana.
Wciąż nie widzisz gęby drania.
Może złodziej?
Młody kibic?
Brak reakcji, nie chcąc szydzić.
Za kapturem, twarz odkryta.
Ależ piękna z niej kobita.
Czy przeprosić?
Zwątpić można?
Nawet Baba bywa groźna...

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
  • Janya

    5 May 2014, 14:58

    hehe dobre:))

  • RoxyRox

    5 May 2014, 11:25

    Jak przewrotnie :D Podoba mnie się... ;P

  • onejka

    4 May 2014, 23:55

    ;) :d

  • 4 May 2014, 23:52

    No mylą, mylą, ale może za tym kapturem skryła się jakaś SkarbOna któż tam wie te Kobity ^_^

    Pozdraw!am ~Pan_Pardon :D

  • onejka

    4 May 2014, 23:49

    he he pozory mylą ;)