Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy tobie jest najlepiej

Za głosem
Twojego
Serca
Pobiegnę
Bo poczułem
Że warto
Oddać siebie
Abym mógł
Przy tobie
Znaleźć
Miejsce
By odpocząć
I położyć się
Nigdy nie spuszczając
Wzroku z ciebie

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!