Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za co cię kocham

za brzmienie głosu
za twoje tęsknię
i za brak włosów
za mą kobiecość
którą odkryłeś
i za marzenia
bo otworzyłeś
drzwi tajemnicy
dla mnie zakrytej

za to że
kochasz mnie
całe życie

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 7 January 2021, 13:02

    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • Es van Guard

    7 January 2021, 08:36

    Pięknie napisałaś. Aż gdzieś w sercu (głowie?) odzywa się odpowiedź, którą chce się zapisać.
    Może spróbuję...

    od batram
  • Sexoh't

    6 January 2021, 22:52

    Jakie to miłe wyznanie :)
    Pięknie

    od batram