Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z zachwytu me serce płonie
coś dzieje się
w mym umyśle,
w moim łonie
czy to nadzieje na szanse nowe?
czy może obudziły się nadzieje płowe
Na miłość prawdziwą
wieczną
taką niemal niemożliwą?

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!