Menu
Gildia Pióra na Patronite

z wiatrem

Z wiatrem idę
Pod rękę

Pośród zwiędłych
Śniegów

Przeskakuję kałuże
I oblewam powieki

Brudną wodą
Kroków niezdarnych

Wiatr mnie otulił
Zimnem

I zamarzły źrenice

wiatr już mnie
mija bez słowa

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 6 January 2013, 18:28

    Hahah

    talenciara to ze mnie marna ;)

  • Pechowa_

    5 January 2013, 08:47

    Uluś Ty talenciaro ;)
    Przepięknie!

  • 4 January 2013, 21:13

    Dziękuję obu panom ..

    Pozdrawiam ...

  • M44G

    4 January 2013, 19:19

    Ładnie.