Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 2 June 2021

szum

z rumianych chwil jak z jabłek
przy krętych szlakach
układam proste
drogi niemożliwe do przebycia

krążąc małżowiną
złożoną w eliptyczny stożek
wokół masy

twoich słów

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących