Menu
Gildia Pióra na Patronite

z podkurczonymi myślami
z przygarbionym spojrzeniem
przelewa przez palce zbity twardy strach

jakie to zabawne
myśli

i chciałby zapłakać
ale już dawno zdrętwiały mu łzy

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!