Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzeniem być

Z oddali słychać szum fal...
Pod Tobą uginający się piach...
Widok piękniejszy od stoku gór...
Żyjąc wiesz, że to Twój raj...
Chcesz dotknąć lecz nie masz odwagi...
Wciągasz się coraz głębiej i głębiej...
Myślisz o tej chwili,
że mogłaby trwać wiecznie...
Życie byłoby takie cudowne
jak zaczarowane...
Niestety budzisz się ze snu
i widzisz tylko wojnę
tylko strach i ból
i chcesz wrócić do tamtej krainy
lecz ona staje się zbyt obca,
oddala się, ucieka
chcesz ją dogonić
Niestety odleciała do innego świata...

5202 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!