Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na granicy

Teksty z obrazami - Na granicy - kati75
Na granicy - kati75

"Z obranej drogi
czasem warto zawrócić"

Spełniły się nam dni
w kalendarzu jeszcze lato

lecz nam już opadły
słowa jak liście
leżą,porozrzucane
nikomu niepotrzebne

w drżącym głosie
wyrywa się niemy krzyk
i choć milczeniem
odprowadzasz moją dłoń

spojrzeniem kładziesz
mi miłość na ustach...

https://www.youtube.com/watch?v=ApBVh8EQKkY&ab_channel=ata122ify

65 921 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    13 September 2020, 18:04

    Dziękuję Krysiu 🙂✨🌛 pozdrawiam 🙂

    od Cris
  • Cris

    12 September 2020, 22:29

    Pięknie
    :)

    od kati75
  • kati75

    10 September 2020, 21:34

    Kati jak zawsze ,u siebie🙂

  • 10 September 2020, 15:00

    Kati, Kati, wciąż w krainie nostalgii?

    od Sol 8