Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta.

Z nią
Myśli wspaniałe
Cisza przed burzą
Zrozumienie treści
Ta która rozumie przestrzeń
Wkrótce przyjdzie czas
By wyjść z podziemia
Z kochanką o północy.

2404 wyświetlenia
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!