Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z miłością się zmagam
Każdego dnia po trosze
Lecz z każdą chwilą pregnę jej coraz bardziej
Choć nieraz niesie ból i cierpienie
Daje nam wsparcie i zrozumienie
Bo czym byłby człowiek bez choćby chwilowych zauroczeń
Czym bez dni w obłędzie miłości spędzonych
Bez małych westchnień i uniesień wiosennych
Bez choćby cienia bliskości drugiego człowieka
To coś jakby wyjść na wolność po wielu latach więzienia
To uczucie jest nie do ocenienia....

4425 wyświetleń
78 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!