Menu
Gildia Pióra na Patronite

z czasem tęsknię,
gdy wiatr puka
do okien mych,
myślę, że to Ty,

do łez przytulam,
gdy noc skończy
się z dniem, coś
od środka rozdziera,

oczy stają się lustrem,
gdy nie widzi już nikt,
że cierpię z czasem
z bólu nieistnienia...

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!