Menu
Gildia Pióra na Patronite

ww@

Z biegiem czasu życie..
przestaje być proste...
Brak rozmów nie pozwala patrzeć w oczy
widzisz w mych oczach nic,
to tylko maska
i dalej w to gram,
chociaż nie wiem, co mnie czeka.
Nie mów już nic,
podobno moje oczy są puste,
mych uczuć tu nie ma,
Chowam łzy pod kołdrę,
reszta spadła z deszczem....
nie widział ich nikt....

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    18 February 2014, 15:05

    wstrząsające