Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wzniosę się ponad codzienność
Nawet jeśli spłonę jak feniks,
One przecież zawsze powstają z popiołów,
Odrobina łez nikomu jeszcze nie zaszkodziła.
Czas sprawdzić, co przygotowało dla mnie jutro...

13 077 wyświetleń
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!