Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

Wzlatuj moja myśl
wysoko!
Nie daj się uwięzić
w marketowych błyskotkach
fałszywej pozłotce
w pogoni za niczym
czułostkowości pozbawionej
znaczeń ...
Myśli moja dosięgnij
najwyżej wartości
nasyć się niezakłamaną
radością!

18 856 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
  • NoMadAtAll

    16 December 2021, 03:22

    "Te metki to tylko nasza pycha, cenne jest to ze się budzę i oddycham"

  • marka

    15 December 2021, 21:28

    Na czasie...

  • 15 December 2021, 21:13

    I co z tą myślą ?
    Jak wysoko się uniosła ?
    Co sprawia , że znika zakłamanie ?